Amtele Engineering

Alan asiantuntijat jo yli 50 vuotta

Amtele Engineering on erikoistunut antureihin ja mittauslaitteisiin, sekä tarjoaa näiden kalibroinnin. Meidän päämiehemme ovat alansa huippunimiä maailmanlaajuisesti.

Asiakkaamme työskentelevät valmistus,- lääke-, lento-, automaatio- ja autoteollisuuden sekä vedenlaadunvalvonnan aloilla.

Amtele Engineering on osa Amtele konsernia.

 

Kalibrointi & Huolto

Keskity ydinliiketoimintaasi ja anna meidän hoitaa instrumenttien huolto ja kalibrointi.

Me varmistamme, että laitteesi on kalibroitu, sekä huollamme ja vaihdamme vaurioituneet instrumentit valmistajasta riippumatta.

Meidän omassa, Tukholmassa sijaitsevassa laboratoriossa hoidamme paine- ja sähkökalibroinnin. Osa huolloista tehdään myös yhteistyökumppaneiden avulla.

Kiitos meidän instrumenttien, komponenttien ja kalibroinnin asiantuntemukset, voimme auttaa asiakkaitamme aina uusien tuotteiden valinnasta aina jälkihuoltoon ja kalibrointiin. Laadukas palvelu ja pitkäkestoiset asiakassuhteet onkin meidän yrityksemme ydin!

KAMIC Group

Amtele Engineering on osa Kamic Group:in Electronics liiketoiminta-aluetta. KAMIC Group on yksityisomistuksessa oleva ruotsalainen yritysryhmä, joka ostaa, omistaa ja kehittää teknologia yrityksiä valituilla markkina-alueilla.

Konserni koostuu myynnin- sekä oman tuotekehityksen ja valmistuksen alalla toimivista yrityksistä. KAMIC Group löytyy noin 15 maasta Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa.

Lisätietoja KAMIC Groupista löydät osoitteesta:  www.kamicgroup.com

Ympäristö & Laatu

Amtele on ISO 9001:2015 sertifioitu ja meille ominaista onkin systemaattinen ja määrätietoinen työ parhaan mahdollisen laadun saavuttamiseksi.

Me seuraamme jatkuvasti eri tunnuslukuja ja tavoittelemme jatkuvasti prosessiemme parantamista. Yleiset tavoitteet on pilkottu käytännöllisiksi suunnitelmiksi liiketoiminamme johtamisen edistämiksi, sekä jotta voimme minimoida riskit ja hyödyntää mahdollisuuksien.

Laatutyömme tavoitteena on vastata – ja ylittää – asiakkaiden, henkilökunnan yhteistyökumppaneiden ja omistajien odotukset. Tehokas toiminta ja kannattava kasvu hyödyntävät kaikkia osapuolia.

 

 

Toimittajat

Me teemme tiivistä yhteistyötä useiden johtavien toimittajien kanssa ympäri maailmaa –

Osa toimittajista on ollut yhteistyökumppaneita kanssamme jo yli 20 vuotta!