KALIBROINNIN KOKONAISRATKAISUT


Mittareiden ja antureiden kalibrointi on erittäin tärkeä tulosten tarkkuuden ja luotettavuuden takaamiseksi. Me tarjoamme mittareiden huolto- ja kalibrointipalveluita, analogisista mittareista aina edistyksellisiin elektronisiin mittareihin – valmistajasta riippumatta.

Jos mittareita ei esimerkiksi kokonsa vuoksi voi siirtää, voimme kalibroida ne paikan päällä. Tämä myös vähentää, tai jopa kokonaan välttää kriittisten laitteiden tuotantokatkokset. Meillä on mahdollisuus tulla paikan päälle lähes koko maan laajuisesti.

Amtele tarjoaa ainutlaatuisen, asiakaskohtaisen kalibrointiasiantuntijan, joka neuvoo sinua mittareihin ja antureihin liittyvissä kysymyksissä.

Kalibroit muuntimet ja anturit on merkitty tuotekohtaisilla sarjanumeroilla. Tämä sarjanumero rekisteröidään Amtelen tietokantaan jotta kalibrointitulokset sekä sertifikaatit on helposti saatavilla. Kalibrointitiedosto säilytetään kuuden vuoden ajan. Tämä sisältyy kaikkiin tarjoamiimme palvelusopimuksiin.


  Kalibrointipalvelut

  Valitse tuoteryhmä

  Valmistaja

  Malli

  Miksi valita Amtelen kalibrointipalvelut?


  Palvelussopimus sisältää:

  Laita viestiä, joko alla olevan lomakkeen, tai sähköpostin: kalibrera@amtele.se,  kautta niin saat tarjouksen sinun laitteidesi kalibroinnista.